Nici o grija, returul este gratuit, iar noi trimitem curierul la tine. Trebuie doar sa completezi formularul de returnare, apoi sa impachetezi produsul bine, si sa il predai curierului cand vei fi contactat.

Pentru a returna un produs, va rugam sa completați formularul de retur prezent la Informatii Comenzi sau sa ne contactați prin email la contact@chilloutlet.ro .

Produsele achiziționate de pe site-ul nostru se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, sau dorește înlocuire cu alta mărime fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului . Se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

Articolul 12 menționează că produsele se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, fără urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insoțit, împreună cu o copie a facturii de achiziție, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. S.C. FETISSHOP S.R.L va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 7 zile de la data denunțării în scris a contractului. Dacă se constată că produsul returnat prezintă defecte create de către cumpărător, urme vizibile de folosire, etichete rupte, se vor reține sume cuprinse între 10-50% din valoarea produsului.

Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele desigilate, chilotii, catsuit-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

Cum se returneaza un produs :

Metoda 1 : Prin formularul de retur prezent la Informatii Clienti. ( Se completeaza cu numarul de comanda, nume si prenume, e-mail, adresa completa pentru ridicare, titlul produsului achizitionat sau codul acestuia, motivul returnarii, contul bancar IBAN, nume banca, titular cont ), restituirea se face catre client imediat dupa receptia si verificarea produsului.

Metoda 2 :

1. Ne scrieti un e-mail cu nemultumirile Dvs. la adresa contact@chilloutlet.ro.
2. Va rugam sa ambalati produsul in mod corespunzator.
3. In colet adaugati o hartie pe care sa precizati:
– Numele Dvs.
– Motivul returnarii-nu este necesara precizarea
– IBAN Cont bancar
– Nume banca
– Titular cont
4. Primiti banii in contul bancar personal imediat dupa receptia si verificarea produsului.

chilloutlet.ro garanteaza clientilor dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora fara a solicita nici o justificare cu conditia ca produsele sa fie sigilate si in ambalajul original fara nici un defect. Dacă produsul prezintă defecte vizibile cauzate de catre cumparator, vor fi reținute sume cuprinse intre 10-90% din valoarea produsului (in functie de severitatea defectului).

Produsele pot fi inlocuite cu alte produse de valoare echivalenta sau mai mare sau se pot solicita banii retur.