Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1. Conditii impuse la cumparare

Pentru a cumpara produse de pe site-ul chilloutlet.ro, clientul trebuie sa fie major (sa aiba virsta implinita de 18 ani). Efectuarea unei comenzi, reprezinta implicit acceptarea conditiilor comerciale generale ale chilloutlet.ro si tine loc contractului de vinzare-cumparare.

Acest contract intra in vigoare dupa ce clientul si-a dat acceptul asupra comenzii sau dupa ce chilloutlet.ro a trimis produsele comandate de acesta.

chilloutlet.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

2. Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. chilloutlet.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Preturile sunt afisate in lei si includ TVA.

La valoarea facturii se pot adauga taxe de transport si ambalare prezentate in detaliu in sectiunea „despre livrare” din site.

3. Livrarea

Livrarea produselor se va efectua prin curier rapid. La cererea clientului se poate apela la modul de livrare dorit, daca aceasta este posibil cu mentiunea ca eventualele cheltuieli suplimentare vor fi reflectate in pretul produsului cumparat sau suportate separat de catre client.

Produsele comandate vor fi ambalate in cutie carton personalizata marca CHILLOUTLET, sau in plic de curierat.

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 1-2 zile, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului chilloutlet.ro.

Eventuale cereri de despagubiri pentru daune, provocate din cauza depasirii termenului de livrare nu vor fi acceptate.

La momentul livrarii, clientul va fi informat ca produsele au parasit depozitul nostru si se afla de acum in custodia postei/curierului.

4. Plata

chilloutlet.ro livreaza pe tot cuprinsul Romaniei cu plata ramburs.

Costul de transport este suportat partial sau integral de firma noastra in functie de optiunea de livrare si de valoarea comenzii conform celor specificate in sectiunea livrare in site.
Plata in avans este de asemenea posibila,prin virament bancar sau card online. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca chilloutlet.ro

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans.

5. Dreptul de proprietate

Produsele livrate ramin in proprietatea chilloutlet.ro pina la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora.

6. Returnari

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

ART 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. FETISSHOP S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 7 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Dacă se constată că produsul returnat prezintă defecte create de către cumpărător, urme vizibile de folosire, etichete rupte, ața etichetei desfacuta sau rupta iar apoi lipita, se vor reține sume cuprinse între 10-50% din valoarea produsului.

Pentru a returna un produs, va rugam sa completati formularul de la Informatii Clienti. Din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE produsele desigilate, chilotii, catsuit-urile sau seturile care contin chiloti sau articole intime. De asemenea nu se pot returna produsele purtate, folosite, cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate etc.

chilloutlet.ro garanteaza clientilor dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestora fara a solicita nici o justificare cu conditia ca produsele sa fie sigilate si in ambalajul original.
Produsele pot fi inlocuite cu alte produse de valoare echivalenta sau mai mare sau se pot solicita banii retur.

6.1. Contractul de vanzare-cumparare isi inceteaza valabilitatea daca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea comenzii, clientul face uz de dreptul sau de a returna comanda.

6.2. Intentia de a returna comanda este luata in considerare, numai daca in acest termen de 14 zile lucratoare clientul a trimis produsele pe adresa mentionata pe colet in dreptul expeditorului, impreuna cu o copie a facturii si a facut in prealabil cunoscuta intentia sa in scris prin intermediul interfetei de contact a sitului.
De asemenea pentru a elimina orice posibilitate de eroare in transmiterea mesajului trebuie sa ne contactati si telefonic la numerele afisate in interfata de contact.

6.3. Dreptul de returnare nu exista in cazul…
… produselor realizate sau achizitionate special dupa dorinta clientului (la comanda).
… produselor care din motive igienice nu pot fi returnate dupa folosirea lor.

In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment.

7. GARANTIA PRODUSELOR
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

In cazul aparitiei unei defectiuni in perioada de garantie se procedeaza astfel:

a) se anunta incidentul telefonic (sau prin e-mail) sau cel mai folosit mod direct pe chat-ul nostru din site unde un operator chill outlet vă stă la dispozitie de la ora 08:00 – 16:30 pentru orice fel de ajutor legat de retur, dimenziuni, informatii. Veti expedia produsul prin serviciul de curierat rapid, la adresa indicata de catre personalul chilloutlet.ro, urmand ca acesta sa va parvina dupa ce a fost depanat sau inlocuit, in acelasi mod (curier rapid);
– produsul trebuie returnat in ambalajul original.
– nu se accepta la garantie produse cu ambalajul deteriorat sau fara ambalajul original.
– nu se accepta la garantie produse cu ambalajul acoperit de etichete postale, sau de curierat!
c) achitarea expedierii produsului de la client catre depozitul nostru cade in sarcina clientului iar livrarea produsului depanat sau inlocuit cade in sarcina chilloutlet.ro.

c) atunci cand repararea sau inlocuirea nu sunt posibile clientul poate opta pentru returnarea sumei platite sau obtinerea altui produs disponibil din aceeasi categorie.

d) produsele defecte care se incadreaza in termenii necesari obtinerii garantiei vor fi inlocuite cu acelasi model si in cazul in care acesta nu se afla pe stoc se va inlocui cu un produs cu caracteristici similare. In cazul in care inlocuirea cu un produs echivalent nu este posibila acesta va fi inlocuit cu un produs din o categorie superioara.

e) produsele defecte vor fi trimise de catre client , impreuna cu certificatul de garantie acolo unde este cazul, la adresa specificata pe colet in dreptul expeditorului.

f) in cazul in care chilloutlet.ro se afla in imposibilitatea inlocuirii produselor, clientului i se va restitui contravaloarea acestora.

8. Colete neridicate si returnate

Coletele trimise si neridicate in termen de 10 zile de la oficiul postal sau de curierat vor fi returnate automat de catre posta/curier. In acest caz clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur cat si a celor percepute de catre curierat ca taxa de magazinaj, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz, chilloutlet.ro isi rezerva dreptul de a cere plata integrala in avans, atat pentru retrimiterea coletului returnat cat si pentru comenzile ulterioare.

chilloutlet.ro avizeaza telefonic si/sau prin email, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost depus la posta. Eventuale plangeri legate de lipsa avizarii de catre posta, nu vor fi acceptate.

9. Daune la transport

Daca, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la serviciul de coletarie/posta.

10.OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:

– furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, chilloutlet.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

11. POLITICA chilloutlet.ro DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

chilloutlet.ro duce o politică strictă de respectare a confidentialitătii datelor utilizatorilor sitului.

chilloutlet.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile pentru care au fost incredintate (efectuarea comenzii).

chilloutlet.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu inchiriaza, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

12. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

chilloutlet.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca chilloutlet.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

13. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor chilloutlet.ro se face pe propria raspundere.

chilloutlet.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

chilloutlet.ro nu ofera nici o garantie ca:

– serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra

– serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori

– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerinteleorice

– eroare de program va fi corectata.

14. LIMITARI ALE RASPUNDERII

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca chilloutlet.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca chilloutlet.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor SITE-ULUI

– acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra

– declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului

orice alta problema legata de serviciile site-ului.

15. INSTIINTARI

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

16. Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI chilloutlet.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL chilloutlet.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI chilloutlet.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

17. Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.